Welkom op de algemene Probin webshop. Probin staat voor professionals voor bouw en industrie. Onze aangesloten groothandels beschikken over een ruim assortiment in: ijzerwaren, gereedschappen, hang- en sluitwerk, bouwbeslag, bevestigingsartikelen, machines en aandrijftechniek. Doordat ze allemaal hun eigen specialisme hebben, is er altijd een oplossing voor u als klant. Hoe complex uw probleem ook is of hoe bijzonder de benodigde materialen ook zijn.
 

We bieden u een compleet aanbod in A-merken en hebben, naast de eigen voorraad van de groothandels, meer dan 30.000 verschillende artikelen extra op voorraad in ons gezamenlijke magazijn. Via deze webshop bestelt u snel en eenvoudig en kunt u de status van uw bestelling continu inzien.
 

We werken hecht samen met onze leveranciers, waardoor we altijd op de hoogte zijn van de laatste innovaties. Samen met onze leveranciers organiseren we ook regelmatig interessante workshops, toolboxen en informatieavonden, zodat we u zo goed mogelijk helpen om bij te blijven.
 

Op onze nieuwspagina vindt u informatie over de nieuwste producten in ons assortiment en geplande bijeenkomsten. Hier gaat u direct naar ons assortiment. En heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op.